кадър: bTVРедактор: ИБГНИ полага всички усилия да има правителство, хората очакват

...
кадър: bTVРедактор: ИБГНИ полага всички усилия да има правителство, хората очакват
Коментари Харесай

Манолова: Третия мандат трябва да е втори опит за реализиране на първия

кадър: bTV

Редактор: 

ИБГНИ поставя всички старания да има държавно управление, хората чакат да има кормчия, който да ги преведе през трите рецесии, които предстоят – коронавирус, миграционна и с повишението на цените. Това сподели в „ Лице в лице ” по bTV Мая Манолова.

Третия мандат би трябвало да е втори опит за осъществяване на първия, съобщи тя и добави, че Има Такъв Народ би трябвало да излъчат министър председател и главните министри, само че този път с ясно единодушие за целите и политиките с ИБГНИ, Демократична България и Българска социалистическа партия, както и с подписването на съглашение.

Много се надявам, че  г-н Трифонов ще премисли позицията си, разяснява Манолова. Тя призна, че се е чувала с него по телефона, само че и че споделя мнението му, че персоналните контакти не би трябвало да се разгласяват обществено. Лидерът на „ Изправи се БГ ” съобщи, че разчита партийните водачи да надмогнат егото си и да работят в интерес на жителите.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР